Hirdetés

Megvan a 2023-as BlizzCon időpontja, idén már tényleg visszatér az esemény

|

A COVID miatt többek között a Blizzard éves partiját is hanyagolnunk kellett, de most helyreáll a dolgok rendje.

Hirdetés

A Blizzard egy ideje már ígérgette, hogy visszahozza a klasszikus, közönségtalálkozóként is felfogható BlizzCont, aminek a koronavírus-járvány kis híján véget vetett. Online ünneplések helyett a fejlesztők és a rajongók újra összegyűlhetnek idén a kaliforniai Anaheimben.

A stúdió elnöke, Mike Ybarra maga jelentette be, hogy négy év után, 2023-ban Azeroth kalandozói, az Overwatch ügynökei, Sanctuary megmentői és a Hearthstone kocsmájának kártyabűvészei végre ismét együtt lehetnek. Mondta ezt nem sokkal azután, hogy az Overwatch csapat elkaszálta a PVE részleget.

Hirdetés

Az idei BlizzCon november 3. és 4. között kerül megrendezésre, a helyszín pedig marad a régi jó Convention Center. Ami az esemény további részleteit illeti, azzal kapcsolatban már júniusban jelentkeznek majd, hogy az odautazók megfelelően tudjanak készülni a szobafoglalásokkal és egyebekkel.

A BlizzCon tradicionálisan a Blizzard bejelentéseinek színhelye. Új játékokat ugyan ritkán mutogatnak, de általában megtudhatjuk, hogy milyen új tartalmak várhatnak a rajongókra a már kiadott címekben. Még az sincs kizárva, hogy idén már szó lesz a Dragonflight után következő World of Warcraft kiegészítőről is, mivel a jelenleginek a hivatalos roadmap szerint már az 1.1.7-es frissítését fogjuk taposni addigra.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)