Hirdetés

Megvan a BlizzCon Online 2021 hivatalos dátuma

|

Februárban a monitorok előtt összegyűlhetnek a Blizzard legnagyobb rajongói, kiderült pontosan mikor startol el a digitalizált BlizzCon.

Hirdetés

A Blizzard ma közösségi oldalain végre elárulta, hogy egészen pontosan mikor is szeretnék megrendezni a BlizzCon Online 2021-et, avagy frappánsan a "BlizzConline"-t - igen, még mi is csak barátkozunk az új névvel. Véssétek fel a dátumot a naptáratokba, a kétnapos rendezvényre 2021. február 19-én és 20-án kerül majd sor. Egy terjedelmes blogbejegyzésben pedig az is elárulták nekünk az illetékesek, hogy mire is számíthatunk majd ekkor

Hirdetés

Bár valószínűleg elég sokaknak csak a friss játékbejelentések lesznek majd fontosak, azért azt sem szabad elfelejteni, hogy a BlizzCon ennél jóval többről szól. A szervezők pedig szerették volna a rendezvény lehetőleg közel összes elemét átemelni az online térbe. Így nem maradunk le például a cosplay bemutatóról sem (ahová ezúttal kisállatokat is lehet nevezni), lesz persze cosplay verseny is különféle kategóriákban, illetve művészi és digitális történetmesélői (magyarul filmes) megmérettetésekre is számíthatnak az érdeklődők.

Sőt, a "March of the Murlocs" nevezetű agymenést is sikerül a tervek szerint megtartani (ez nagyjából annyit tesz, hogy murlocnak öltözött tömeg masírozik végig a csarnokokon), 30-60 másodperces videókat küldhetnek be magukról azok, akik részt szeretnének venni az online menetelésben. 

Nyugi, nyilván szó esik majd azért játékokról is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)