Hirdetés

Megvan a Call of Duty Season 3 Reloaded frissítésének érkezési időpontja és mérete

|

Gyorsan álljatok neki a merevlemez letakarításának, mert órákon belül indul az előtöltés.

Hirdetés

Több hétnyi találgatás után a Call of Duty fejlesztői megerősítették, hogy Rambo és John McClane tényleg csatlakozni fognak a játék karaktereinek sorához, és hamarosan fel is oldhatjuk majd őket a Call of Duty Season 3 - Reloaded frissítésének élesedése után.

A tartalmi csomag egy szezonközepi kiegészítés, ami rengeteg újdonságot hoz, és gyakorlatilag órák múlva befut. Az előtöltést már ma elkezdhetjük.

Hirdetés

A Reloaded frissítés ma reggel óta letölthető, és a Black Ops Cold War oldalon 10,3 GB helyet követel, míg a Warzone tartalmakhoz 14,9 GB szabad helyre van szükségünk, legalábbis PC-n. Érdemes megnyomni a letöltés gombot jó előre, hogy elkerüljük az indulási hajrával járó esetleges szerverproblémákat és a szolgáltatás sebességének csökkenését.

A tartalmak holnap, azaz május 20-án, reggel 6-kor élesednek. A fenti grafikán láthatjátok, hogy mi mindenre számíthattok az új karaktereken kívül, de aki teljes jegyzéket keresi, az a Call of Duty oldalán megtalálja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)