Hirdetés

Ekkor jön a Dead Space remake?

|

Ugyan még hivatalos dátumot nem kaptunk az EA-tól, de belsős informátoroktól igen.

Hirdetés

A Dead Space új verziója egy, az alapoktól újjáépített remake lesz, ami teljesen kiaknázza majd az új generációs konzolok lehetőségeit. Az EA Motive fejlesztette változat meg sem fog jelenni PS4-re és Xbox One-ra, így egy hátborzongatóan látványos, új körítést kapunk majd a Battlefieldeket is hajtó Frostbite motornak hála.

Ha választani kellett a remake és remaster útjai között, akkor az EA valószínűleg a jobbik döntést hozta, de ezzel egy kellemetlen apróság is együtt jár: értelemszerűen hosszabb a fejlesztési idő.

Hirdetés

Ugyan a hivatalos bejelentéskor nem tisztázták, hogy mégis mikor jelenhet meg a Dead Space, a VentureBeat informátorai tudni vélik a megjelenés időszakát. Jeff Grubb belsős forrásai azt állítják, hogy az EA 2022 végével számol, ami azt jelenet, hogy majd' másfél év választ el bennünket a sci-fi horrortól.

Grubb informátorai még annyit hozzátettek a dologhoz, hogy várhatóan ez év vége előtt fogunk új dolgokat kapni a játékról, de azt már nem árulták el, hogy új trailerről vagy valami másról van szó, és esetleg tényleges játékmenetet láthatunk. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a kiadó nem fűzött kommentárt a pletykához, de ha mégis változna bármi ezzel kapcsolatban, rögvest beszámolunk róla.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ti várjátok a Dead Space Remake megjelenését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)