Hirdetés

Megvan a Death Stranding: Director's Cut PC-s megjelenési dátuma

|

Nincs már messze az új kiadás megjelenése, ráadásul az ára is baráti lesz azok számára, akik már beszerezték az alap verziót.

Hirdetés

Az új tartalmakkal és grafikai finomságokkal dúsított Death Stranding: Director's Cut a tavalyi év végén már megjelent (Paca le is tesztelte), de a PC-s tábor eddig maximum csak videón nézhette, ahogy PS5-ös társaik az újdonságokat próbálgatják.

A szomorú várakozás hamarosan véget ér: a Kojima Productions hivatalosan is bejelentette, hogy a Director's Cut március 30-án megjelenik majd Steamen és az Epic Games Store-on is. És nem csak ez a jó hírünk akad a játék portja kapcsán!

Hirdetés

Aki már korábban behúzta a Death Strandinget, az 10 eurós áron bővíthet majd az új változatra a játék belső üzletén keresztül. Egyébként most az alapjátékot sem lesz túl súlyos behúzni, mivel a Steam éppen dübörgő holdújévi vásárjának köszönhetően az is csupán 18 euróba kerül.

A Death Stranding Director's Cut tele van új küldetésekkel, játékmechanikákkal, eszközökkel, fegyverekkel és még egy versenymód is került bele. Akik szerették az eredetit, azok ezt imádni fogják, és remélhetőleg a PC-s port teljesítményére sem lesz majd panasz, mostanában ezt az akadályt elég jól veszi a Sony.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)