Hirdetés

Megvan a FIFA 22 arca, változik a borító dizájnja is

|

Egyúttal az is kiderült, mikor láthatjuk az első trailert. Nem is kell sokat várnunk.

Hirdetés

Valószínűleg két dolog tartja lázban minden évben a FIFA-rajongókat: először is az, hogy milyen változtatásokkal, újdonságokkal és fejlesztésekkel rukkol elő az EA Sports, másodszor pedig az, hogy a labdarúgás melyik állócsillaga mosolyog le rájuk a borítóról.

Ha egy kicsit gonoszak szeretnénk lenni, akkor hozzácsaphatnánk egy harmadik tételt is a listához, amely azt takarná, hogy vajon végre felnő-e a PC-s kiadás az aktuális konzolokra tervezett változathoz, vagy marad minden a régi (beleértve a motort is). Mellesleg úgy fest, hogy az utóbbi forgatókönyv érvényesül. Már megint.

Hirdetés

A hivatalos leleplezésre holnap kerül sor magyar idő szerint 17:30-kor egy trailerrel, ami viszont a borítón szereplő futballistát illeti, az EA Sports nem váratta tovább a nagyérdeműt, hanem a Twitteren világgá kürtölte, hogy a FIFA 21 után a FIFA 22 arca ismét Kylian Mbappé lesz.

Noha a Paris Saint-Germain 22 éves gólvágója a legutóbbi szezonban 31 meccsen igencsak meggyőzően teljesítve 27 találatig jutott, a bajnoki címről lemaradt (a Lille végzett a Ligue 1 élén), szereplése a nemzeti tizenegyben pedig csalódásra adott okot.

A regnáló világbajnok a Labdarúgó-Eb nyolcaddöntőjében meglepetésre kikapott Svájctól, Mbappé neve mellé pedig a négy mérkőzés során egyetlen gólt sem jegyezhettek fel, még a büntetőpárbajban is ő hibázott nagyot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Legközelebb talán kétszer is meggondolja ő is és csapattársai is, hogy pihenés helyett hajnalig netflixezzenek és videojátékozzanak.

Címkék: #fifa 22 #borító
Platformok: PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)