Hirdetés

Megvan a Ghostwire: Tokyo megjelenési dátuma?

|

Nagyon úgy néz ki, hogy a Tango Gameworks újdonsága csatlakozik a 2022 első negyedévében érkező játéklavinához.

Hirdetés

A Ghostwire: Tokyo egy nagyon érdekes koncepcióra épül, amivel a japán kultúra szerelmesei már nagy örömmel ismerkednének. Sajnos a megjelenés egyre csak távolabbra került, ahogy teltek a hónapok, és a kiadásért felelős Bethesda Softworks csak annyit tudott ígérni, hogy "valamikor 2022-ben" fog megjelenni.

Egy hirtelen felbukkant PS Store frissítés azonban már pontos dátumot kínált. Az MP1st csapata még elkapta a pillanatot, amikor a 2022. március 24-i dátum volt olvasható a játék aloldalán.

Hirdetés

Ez azóta már lekerült. Jelenleg nem tudni, hogy valakinek csak megcsúszott a keze, vagy rossz időpontot rendelt a termék mellé, de akárhogy is, ez adott egy apró reménysugarat a várakozó rajongóknak.

Érdemes hozzátenni, hogy amennyiben tényleg márciusban jön, úgy a Ghostwire: Tokyo olyan, szintén a szezonban érkező riválisokkal fog szembenézni, mint az Elden Ring, a Horizon Forbidden West és a Dying Light 2 (hogy csak a nagyobbakat említsük). Kemény harc lesz ez a gamerek pénztárcájáért.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)