Hirdetés

Megvan a Gotham Knights megjelenési dátuma, és most nagyon örülünk

|

Gotham szólít minket, van még néhány hónapunk felkészülni a kihívásokra.

Hirdetés

Eredetileg a tavalyi évre ütemezték a következő, Batman univerzumban játszódó akciójáték, a Gotham Knights megjelenését, de miután az első gameplay jelenetek láttán a játékosok nem tapsoltak állva, a WB Games Montréal kapott még egy kis időt. Azt nem tudjuk, hogy végül a Suicide Squad: Kill the Justice League-et halasztják-e, de legalább már a Gotham Knights megjelenési dátumát kitűzték.

Kiváló érzékkel nem sokkal a legújabb Batman film után jelentették be, hogy Gotham kapui 2022. október 25-én nyílnak majd meg számunkra.

Hirdetés

Idén egyébként még semmi újat nem árultak el a játékról, és valószínű, hogy a ma esti State of Play során sem fognak, hiszen a 20 perces műsorban elsősorban japán fejlesztésű játékokról esik majd szó (valószínűleg Final Fantasykről leginkább). 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Mindenesetre izgatottan várjuk, milyen élmény lesz Nightwing, Batgirl, Robin és Red Hood szerepében megtisztítani a várost a gonosztevőktől, köztük a Baglyok Bíróságának tagjaitól. Ha bármi újat tudunk, szólni fogunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)