Hirdetés

Megvan a Halo 3: ODST PC-s megjelenési dátuma

|

Szépen bővülget PC-n a Halo: Master Chief Collection, és hamarosan már csak a Halo 4-re lesz szükségünk ahhoz, hogy teljes legyen a csomag.

Hirdetés

Hosszas fejlesztési és tesztelési időszak előzi meg a Halo: Master Chief Collection minden darabjának PC-s kiadását. A sort a Halo 2 kezdte, és a Halo 4 fogja lezárni, de közte még volt pár megjelenés, a következő pedig a Halo 3: ODST lesz, ami még ebben a hónapban megérkezik majd. Ha minden a tervek folytatódik, akkor a fejlesztők be tudják fejezni az egész projektet még a Halo: Infinite nagy belépője előtt.

Hirdetés

Már csak a Halo 3: ODST és a Halo 4 hiányzik a Master Chief Collection PC-s verziójából, ami azt jelenti, hogy az ODST szeptember 22-es érkezése után már csak egy darabka lesz hátra. Enni Halo tartalommal már simán kibírjuk a 2021-ben érkező következő részig.

A Halo: Master Chief Collection a Halo 5 kivételével minden korábbi epizódot tartalmaz, és elhozza PC-re a sorozatot, amit sokáig nélkülöznünk kellett. A csomag jelenleg játszható darabjai a Halo: Anniversary, a Halo 2, a Halo 3 és a Halo: Reach.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)