Hirdetés

Megvan a Halo 4 PC-s megjelenési dátuma

|

Közeleg a nap, amikor a teljes Halo: The Master Chief Collection játszható lesz PC-n.

Hirdetés

A Microsoft lassan a végére ér annak az útnak, amire egy évvel ezelőtt ráléptek: teljessé válik a Master Chief Collection PC-n. Már tudjuk a megjelenési dátumot, így, aki még ódzkodott a vásárlástól az elkezdheti melegíteni az egeret.

A gyűjtemény utolsó darabja még ebben a hónapban, pontosan november 17-én be fog futni. A jeles alkalomból a Microsoft kiadott egy új trailert, hogy együtt pöröghessünk rá a kalandra.

Hirdetés

Hatalmas megjelenés lesz ez a PC-s rajongók számára. A platform nem kapott új Halo részt a 2007-es második és a The Master Chief Collection 2019. decemberi megjelenése között, azóta pedig a fejlesztők darabokban szállítják a portokat.

November 17-én teljessé válik a gyűjtemény, de a sorozat sajnos nem. A Halo 5-öt a Microsoft és a 343 nem akarja PC-re portolni, de legalább az Infinite-tel nem lesz ilyen gond (már ha megjelenik valaha).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)