Hirdetés

Megvan a következő Dying Light 2-es bemutató dátuma

|

A Techland küldött nekünk egy levelet, amivel elárulta, mikor lesz a Dying 2 Know második adása.

Hirdetés

Hosszú hallgatás után néhány hete beindultak a Techland marketingesei, május végén, a Dying 2 Know sorozat első adásában a megjelenési dátumot is elárulták, ami 2021. december 7. - írjátok fel a naptárba, ha még nem tettétek, vagy nézzetek rá néha-néha a 2021-es megjelenéseket gyűjtő listánkra, ha kíváncsiak vagytok, mi mikor érkezik.

Akkor egy nagyobb plakátot kaptunk egy UV lámpával, most egy kisebb borítékot, de a lámpa ezúttal is jól jött.

Hirdetés

A borítékban két matrica volt megtalálható (ami mindig jó, szeretünk dolgokat összeragasztgatni), illetve egy képeslap, melynek egyik oldalán egy zombi vicsorog, a másikon pedig a Dying 2 Know Episode 2 dátuma található: július 1-jén este 9-kor kerül adásba a show. Az alábbi Instagram-posztban megnézhetitek a csomag teljes tartalmát.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Feltétlenül nézzetek vissza tehát jövő hét csütörtökön, vünk majd az új részletekkel, de ha úgy jobban tetszik, az adást élőben követhetitek a Twitchen. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)