Hirdetés

Megvan a következő Ubisoft Forward időpontja

|

Nem napra pontosan, de már nagyjából tudjuk, hogy mikor számíthatunk a következő Ubisoft Forward streamre.

Hirdetés

A mostanában elég komoly kereszttűzben álló Ubisoft vezérigazgatója és kedvenc mosolygós nagypapája, Yves Guillemot bejelentette, hogy a következő Ubisoft Forward még idén szeptemberben megrendezésre kerül. Ez az eseménysor helyettesíti a nagy, éves E3-as prezentációt, ami a COVID-19 járvány miatt elmaradt. A következő Ubisoft Forwardon leginkább a már bejelentett játékaikkal kapcsolatos hírekről és frissítésekről lesz szó.

Hirdetés

A néhány héttel ezelőtti bulin a Ubisoft mutatott játékmenet anyagokat a már bejelentett Assassin's Creed: Valhallából, Watch Dogs Legionből és elindították a Hyper Scape nyílt bétatesztjét. A show legnagyobb durranása a Far Cry 6 bejelentése volt, amiről feltételezhetően többet is hallani fogunk majd a szeptemberi műsor során.

Azt nem tudjuk pontosan, hogy szeptemberen belül mikor lesz a következő show, de így már legalább tudjuk, hogy a következő másfél hónapban nem kell újdonságokra számítanunk. Ti mit vártok ezen címek közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)