Hirdetés

Megvan a következő World of Warcraft kiegészítő pontos bejelentési időpontja

|

Ugyan BlizzCon nem lesz, de kapunk egy showt a következő World of Warcraft kiegészítő bejelentéséhez.

Hirdetés

Már tudjuk egy ideje, hogy a Blizzard nagy bejelentéssel készül jövő keddre. Amit viszont egészen tegnapig nem tudtunk, az az volt, hogy pontosan mikor és milyen formában fogják leleplezni a következő World of Warcraft kiegészítőt.

Mivel a Shadowlands megkapta az utolsó nagy tartalmai frissítését, és már a 9.2.5 sincs messze, így épp itt az ideje, hogy a stúdió leleplezze a folytatást.

Hirdetés

A nagy bejelentés április 19-én, tehát jövőhét kedden fog lepörögni, pontban este 6-kor. Mivel várhatóan több trailert is láthatunk és több részletet is megtudunk majd a csomagról, így érdemes lesz követnünk a bejelentő műsort. Ezt egyébként a World of Warcraft Twitch és YouTube csatornáin is megtehetjük majd.

Egyelőre minden jel arra utal, hogy egy sárkányos témájú kiegészítés vár ránk, ami a Shadowlands után legalább minimális lelkesedésre ad okot. Mi már alig várjuk, hogy magunk mögött hagyhassuk a túlvilágot. Ti milyen kiegészítőt várnátok?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)