Hirdetés

Megvan a Mass Effect Legendary Edition megjelenési dátuma?

|

A források biztosnak tűnnek, és ha minden igaz, akkor hamarabb jön a remasterelt trilógia, mint hittük volna.

Hirdetés

A Mass Effect Legendary Edition lesz a kedvenc BioWare trilógiánk újra kevert kiadása, ami mind régi és újgenerációs konzolokra is érkezik. A bejelentés ugyan már megtörtént (végre), de a megjelenési dátumot még mindig nem tudjuk, legalábbis nem hivatalos forrásból.

Két játékbolt ugyanakkor már tudni véli a jeles időpontot, és ki is szivárogtatták azt szépen. Alapvetően nem fogadnánk nagy tételben a hasonló "információkra", de itt két jelentés is van megegyező dátumokkal.

Hirdetés

Az szingapúri Shopitree és az indonéziai GSShop (milyen színpatikus név ez) is március 12-t jelölte meg megjelenési dátumnak. Az Eurogamer a saját forrásainál is utánakérdezett, és ők is úgy hiszik, hogy stimmel az időpont.

Mivel nem hivatalos információkról van szó, így mindenkit óva intünk attól, hogy ezekre alapozva vegyen ki egy hét szabadságot márciusra, vagy bármi hasonlót lépjen. Egyelőre várjuk meg az EA bejelentését.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)