Hirdetés

Megvan a nem hivatalos S.T.A.L.K.E.R. remaster megjelenési dátuma

|

Egy kitartó rajongó nekiugrott, hogy modernizálja a régi lövöldét, és az eredmény hamarosan mindenki számára elérhető lesz.

Hirdetés

Sajnos a háborús helyzet rányomta a bélyegét a S.T.A.L.K.E.R. 2 fejlesztésére is, és egyre szomorúbb hírek jönnek a projekt sorsáról. Ettől persze a rajongók még nem adták fel a reményt, és egyikőjük hamarosan be is fejezi a fejújítási munkálatait, melyeket hosszú hónapokkal ezelőtt indított.

A S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl Rebuild egy rajongói megoldás, ami a mai kor szükségleteihez igazítja a 2007-ben megjelent nyílt világú lövöldét.

Az alkotó újjáépítette a játék textúráinak jelentős részét, új, magas minőségű hanganyagokkal turbózta fel az audio választékot, és új NPC modelleket épített shader hatások és más apróságok mellett.

Hirdetés

A teljes csomag nagyjából 16 GB-nyi lesz, ami egy kényelmes mod méret, de ennek meg is van a hátránya. Nem minden textúrát újított fel az alkotó, így lesznek pontok, amikor az alacsony minőség kiszúrja majd a szemünket.

Ettől függetlenül, akit érdekel a projekt az itt megtalálja annak aloldalát képekkel, és extra infókkal. A Rebuild a jelenlegi tervek szerint december 25-én fog megjelenni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)