Hirdetés

Megvan a PlayStation 5 eseményének új dátuma, pár napon belül itt a show

|

Derült égből jött a hír, hogy akár már ezen a héten belenézhetünk a PlayStation 5 legelső játékaiba, mindezért pedig egy túlzottan korán élesített reklám a felelős.

Hirdetés

Frissítve: Közben megérkezett a hivatalos bejelentés is, ezt a SIE Content Communications Senior Directora, Sid Shuman jelentette be a PlayStation Blogon. Véssétek fel tehát a dátumot, június 11-én csütörtökön, pontban 22 órakor indul az show. Kiderült egyébként az is, hogy a Sony PlayStation divíziója nem kevesebb mint 1 millió dollárt adományoz a fekete közösség megsegítésére. 

Eredetileg írtuk: Az eredeti tervek szerint múlt csütörtökön leplezte volna le a Sony a PlayStation 5 legelső játékait, de végül az amerikai események miatt határozatlan ideig elhalasztották az eseményt. Nos, nagyon úgy tűnik, hogy egészen pontosan egyetlen egy hetet kell csak várnunk a pótlásra. 

Hirdetés

Egy idejekorán élesített reklám ugyanis arról árulkodik, hogy ezen a héten csütörtökön, vagyis június 11-én, egészen pontosan hazai idő szerint 22 órakor startol majd el a nagy PS5-os show. Mindez elvileg egy olyan reklámból derül ki, amit véletlen túl korán élesítettek a Twitchen. Fontos megjegyezni, hogy a Sony hivatalosan még nem jelentette be az új időpontot, de több mint valószínű, hogy erre a kiszivárgott reklám fényében már nem kell sokáig várnunk. 

A szóban forgó digitális eseményen a PlayStation 5 játékai kapják a főszerepet, azt már jó előre tisztázta a Sony, hogy ezúttal a konzolról magáról nem esik szó, szóval biztosan nem itt ismerkedünk meg a PS5 küllemével, árával, vagy épp megjelenési dátumával. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)