Hirdetés

Megvan a PlayStation 5 játékbemutató hivatalos időpontja

|

Miután idegtépően sokáig húzta az időt a Sony, végre bejelentette, hogy mikor mutatja meg a PlayStation 5 játékait.

Hirdetés

Jim Ryan, a Sony Interactive Entertainment elnöke és ügyvezetője jegyzi azt a rövid posztot a PlayStation blogon, amelyik hónapokig tartó hiábavaló várakozás és megannyi találgatás után úgy jöhet a rajongóknak, akár egy palack jégbe hűtött víz egy sivatagi túrát követően.

Hirdetés

A Sony úgy készül, hogy egy egy körülbelül egyórás - sőt picivel hosszabb - digitális prezentáció keretében megmutatja, milyen játékokkal találkozunk majd a PlayStation 5-ön azt követően, hogy az ünnepi szezonban elrajtol a konzol. Vegyesen láthatunk majd AAA címeket és kisebb projekteket, ugyanúgy bemutatkoznak új csapatok játékai, mint óriási tapasztalattal és gazdag portfólióval bíró stúdióké. A jövő heti előadásban nem lövik el az összes puskaport, a konzolt például továbbra sem leplezik le, szóval a későbbiekben is lesz majd még mit mutatniuk.

És hogy mikor nézhetitek ti is élőben a szóban forgó prezentációt velünk együtt? Június 4-én csütörtökön 22 órától. Karikázzátok be szépen a naptáratokban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)