Hirdetés

Megvan a PlayStation nyári bemutatójának időpontja

|

A következő State of Play beelőzi a konkurens videojátékos seregszemléket.

Hirdetés

Igaz, hogy idén nem lesz se E3, se EA Play, a játékipar szereplői továbbra sem tudnak, vagy nem is akarnak leszokni arról, hogy a nyári hónapokra sűrítsék bejelentéseik zömét. Június ebből a szempontból különösen izgalmasnak ígérkezik, hiszen Geoff Keighley június 9-én igyekszik elkápráztatni a Summer Game Fest Showcase közönségét (csalódottak leszünk, ha nem invitálja ismét a színpadra Kojimát), hogy aztá mindössze három nappal később már az Xbox és a Bethesda közös előadására szegeződjék a gamervilág szeme.

Ó, és lesz még aznap, vagyis június 12-én egy másik esemény is, mert a PC Gamer újfent megpróbál értelmet adni a PC Gaming Show-nak. Reméljük, hogy ezúttal több sikerrel, mint az elmúlt években.

Hirdetés

Nem kizárható persze, hogy a Sony is villant majd valamit Geoff Keighley műsorában, de most már biztos, nem támaszkodik csak és kizárólag arra, ugyanis bejelentette a következő State of Play időpontját, ami ugyan június 2-ára van kiírva, de az időeltolódás miatt nálunk pontban éjfélkor kezdődik. Magyarán a csütörtökről péntekre virradó éjszakán kell lecsípnie annak az alvásából körülbelül félórát, aki élőben szeretné követni a Twitchen vagy a YouTube-on.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A közel 30 percesre tervezett bemutató a Sony partnereinek bejelentéseire fókuszál, azaz ugyanúgy lehetnek köztük multiplatform címek, mint átmeneti, vagy teljes exkluzivitást élvezők. Ezen felül pedig a PlayStation VR 2 játékkínálatára is vethetünk majd egy pillantást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)