Hirdetés

Megvan a P.T. inspirálta horrorjáték megjelenési dátuma

|

Ha szeretted a Silent Hills játszható ízelítőjét, akkor ezt a játékot imádni fogod.

Hirdetés

A SadSquare Studio évek óta dolgozik egy horrorjátékon, ami a törölt Silent Hills nyomán maradt űrt hivatott betölteni. A csapat vissza akarta hozni az elkeseredett bolyongás érzetét, ezért elkezdték fejleszteni saját projektjüket Visage címmel. Már majdnem két éve van egy játszható Early Access verziója, ami pozitív értékeléseket kapott Steamen, és most eljött a teljes változat megjelenésének ideje is.

Hirdetés

Néhány nap múlva már a teljes verziót élvezhetjük, mivel a Visage megjelenése 2020. október 30-án lesz esedékes. Tökéletes lesz ez arra, hogy halálra rémiszthessük vele saját magunkat halloween estéjén.

A játékosok egy ismerős ház ismeretlen folyosóin fognak bolyongani, sötétben, egyedül, fegyver nélkül. Aki szereti a feszültségre épülő horrort, annak érdemes lehet ránéznie a Visage-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)