Hirdetés

Megvan a QuakeCon 2021 időpontja

|

Egyúttal az is kiderült, hogy idén már fogad-e látogatókat az id Software rendezvénye.

Hirdetés

Noha nem ez a nyár legrangosabb gaming témájú eseménye, azért mégis csak komoly hagyománnyal bír a QuakeCon, amit tavaly a koronavírus-járvány miatt a szervezők kénytelenek voltak digitális formában, vagyis a helyszínen LAN-ozó rajongók nélkül lebonyolítani.

Miután az Egyesült Államokban igencsak előrehaladott állapotban van az oltási program, megvolt rá az esély, hogy a megfelelő óvintézkedések mellett közönség részvételével térjen vissza a QuakeCon, ám az id Software végül nem vállalta a kockázatot.

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy augusztus 19-e és 21-e között livestreamek sora vár ránk, de ajándékosztásra is számíthatunk. A program részleteit csak később június folyamán hozzák nyilvánosságra, ezért eltart még egy darabig, míg megtudhatjuk, hogy a szűkebb családból (Bethesda) és a tágabb rokonságból (Xbox Game Studios) felbukkannak-e páran vendégként, illetve marad-e az E3 után bármi bejelenteni való újdonság.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)