Hirdetés

Megvan a Resident Evil Showcase pontos időpontja, a Resident Evil 4 már biztosan ott lesz

|

A sorozat rajongó készítsenek ki egy naptárt, és egy nagy piros filctollat: megvan a dátum, amit be kell karikázni.

Hirdetés

Amennyire mi tudjuk jelenleg a Resident Evil 4 Remake és a Resident Evil Village új DLC-je fognak befutni a közeljövőben. A Capcom egyelőre ezekre koncentrál, de könnyen lehet, hogy valami meglepetéssel is készülnek a héten esedékes Showcase műsorra.

A kiadó bejelentette, hogy a franchise jövőjét bemutató előadást ezen a héten csütörtökön, vagyis október 20-án fogják levetíteni, helyi idő szerint éjfélkor - magyarul csütörtökről péntekre virradó éjjel. 

Egyelőre annyi bizonyos, hogy a Resident Evil 4 Remake és a Village ott lesznek: biztosan kapunk majd új játékmenet anyagokat, és részletes ismertetőket, de hogy ezen felül még mi vár ránk, az kérdéses.

Hirdetés

Az még titok, hogy a Remake-en és a DLC-n kívül készül-e valami új is a Capcom konyhájában.

A csütörtöki tájékoztatóig csak találgatni tudunk. Szerintetek vár még ránk valamilyen meglepetés, vagy a Capcom csak a szokásossal készül?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)