Hirdetés

Megvan a Sony State of Play időpontja, több nagy hiányzó is lesz

|

Már nem kell sokat aludni a Sony bemutatójáig, de nem felhőtlen az örömünk.

Hirdetés

Mozgalmas nap ez a konzolok világában, hiszen az új Nintendo Switch leleplezése után a Sony is előmászott a barlangjából, és bejelentette a következő State of Play időpontját. Öveket becsatolni: a műsorra július 8-án, azaz csütörtökön, magyar idő szerint este 11 órakor kerül sor.

A 30 perc hosszúságúra ígért bemutató legnagyobb dobása egy 9 perces gameplay demonstráció lesz a tavasszal elhalasztott Deathloopból. Az Arkane akciójátéka mellett a Sony indie-címekről és külsős fejlesztők projektjeiről fog mesélni.  

Hirdetés

Magyarán nem érdemes nagy leleplezésekben reménykedni, s aki mégis így tenne, azt maga a hivatalos közlemény teszi helyre:

"Ezen a bemutatón nem kerül szóba a következő God  of War, a Horizon Forbidden West vagy a következő generációs PlayStation VR sem. A nyár során azonban érdemes figyelni, hamarosan újabb hírekkel szolgálunk. "

A legjobban várt Sony-exkluzívok tehát biztosan nem a csütörtöki műsoron mutatják meg magunkat, de a második mondatba azért még kapaszkodhatunk a nyár végéig hátra lévő szűk két hónapban. A State of Play természetesen a GameStar YouTube csatornán is követhető lesz majd Kaci vezetésével, nézzétek! 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)