Hirdetés

Megvan a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatásának hivatalos címe és megjelenési időszaka?

|

Sanszos, hogy idén már nem jelenik meg a Respawn Entertainment játékának folytatása.

Hirdetés

Tény, hogy folytatódni fog a Star Wars Jedi: Fallen Order története, de a rengeteg pletyka ellenére az Electronic Arts továbbra sem sieti el a második rész leleplezését, habár elképzelhető, hogy erre végre hamarosan sor kerül.

A VentureBeat videojátékos fronton jól értesült munkatársa, Jeff Grubb úgy véli, hogy a folytatás ki fogja hagyni az előző konzolgenerációt, ám időközben megint visszatért a témához, minek következtében talán mi is okosabbak lettünk egy kicsit.

Hirdetés

A korábbi értesülések óta lefutott egy újabb Giant Bomb podcast, amely során Grubb jól érzékelhető módon erősítette meg, hogy az egyik nézője kitalálta a Fallen Order folytatásának címét. A szóban forgó illető a Star Wars Jedi: Survivor nevet dobta be a közösbe, amire ez volt a műsorvezető reakciója:

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Persze ez sem hivatalos infó, de Grubb értesüléseit általában érdemes az átlagosnál picit komolyabban venni. Régebben egyébként beszélt arról is, hogy a játék már nem jelenik meg idén, hanem csak valamikor jövőre lesz esedékes a nagy nap, de egy másik tweetben nemrég pontosított az infón, és elárulta, hogy februárban vagy márciusban érkezhet meg a Respawn újdonsága.

Remélhetőleg a hamarosan rajtoló Star Wars Celebrationön már Cal Kestis is kap egy kis figyelmet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)