Hirdetés

Megvan a Starfield új megjelenési dátuma

|

Persze a Bethesda játékainál egy dátum kitűzése sokszor semmit nem jelent, de legyünk most, a Starfield esetében kivételesen bizakodóak.

Hirdetés

Hamarosan új játékkal szolgál az Xbox Game Studios kötelékébe tartozó, de önálló kiadóként is működő Bethesda, viszont az Arkane Studiosnál készülő és május 2-án megjelenő Redfallnál feltehetően többen várják a Bethesda Game Studios új, nagy léptékű szerepjátékát, a Starfieldet.

Korábban felröppentek pletykák, hogy a tervek szerint, többszöri halasztás után végül júniusban fogják majd kiadni, de Todd Howard ennél távolabbi dátummal szolgált egy frissen kiadott videóban.

Hirdetés

Howard új ígérete szerint a Starfield megjelenési dátuma 2023. szeptember 6., és ezt már tollal írhatjuk be. A csapat állítólag éjjel-nappal játszik, és mindenkit lenyűgöz, milyen nagy játékot alkottak. 

További részletekre viszont várnunk kell még, de azt is tudjuk, meddig: a Starfield Direct közvetítést 2023. június 11-én zavarják le, ebből megismerhetjük a játék univerzumát. Addig is az alábbi, látványos, de sok újat nem mutató előzetest érdemes megtekinteni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)