Hirdetés

Megvan a Vampire: The Masquerade - Shadows of New York megjelenési dátuma

|

A Vampire világának rajongói hamarosan újra fejest ugorhatnak szeretett univerzumuk sötétjébe.

Hirdetés

A Draw Distance csapata nagy örömmel jelentette be, hogy már csak pár hétre vagyunk a Vampire: The Masquerade - Shadows of New York megjelenésétől. A játék a Coteries of New York önálló kiegészítőjeként funkcionál, és bár a világ ismerős lesz, új karakterekkel fogunk találkozni, új helyszíneket fogunk felfedezni és egy teljesen új soundtrack adja meg a hangulatot.

Hirdetés

Ez ugyan nem egy szerepjáték lesz, de akit érdekel a világ, annak érdemes ezt az élményt is kipróbálnia. Egy személyes történeten kísér végig bennünket, mely során megismerhetjük az univerzumot mozgató erőket és frakciókat.

A Vampire: The Masquerade - Shadows of New York megjelenése 2020. szeptember 10-én várható PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)