Hirdetés

Megvan a Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground megjelenési dátuma

|

Mikrotranzakciókkal tömött kártyajáték helyett keményvonalas stratégiára számíthatunk.

Hirdetés

A Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground egy körökre osztott stratégiai játék, amit először tavaly augusztusban mutatott be a Focus Home a gamescom 2020 alatt. A projekt nagyon izgalmasnak tűnt, de megjelenési dátum nélkül nem mertünk rápörögni, most viszont befutott a várva-várt dátum egy hangulatos kis trailerbe csomagolva. A videóban egy új frakció, a Maggotkin of Nurgle is bemutatkozott.

Hirdetés

A trailer egyébként nagy port kavart a Warhammer rajongók körében, mivel néhány egység és karakter kártyalapokként volt bemutatva bizonyos jelenetekben. Sokan megijedtek, hogy a Focus Home majd véletlenszerű csomagokban fogja árulni az egységeket, és egy pay-to-win katasztrófát csinál az egészből.

A Focus Home gyorsan tisztázta, hogy a kártyák csak az egységek reprezentációi a menüben: a Storm Ground még mindig nem egy kártyajáték és semmilyen mikrotranzakció sem lesz a mókában.

Így már nyugodtan felülhetünk a hype vonatra, ami 2021. május 27-én fog célba érni. A Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenik meg, de a visszafelé kompatibilitás miatt PS5-ön és Series konzolokon is játszható lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)