Hirdetés

Megvan a World of Warcraft: Dragonflight hivatalos megjelenési dátuma

|

Megérkezett a hivatalos Dragonflight bejelentés, azzal együtt pedig az első szezon részletei is.

Hirdetés

Megvan a World of Warcraft: Dragonflight hivatalos megjelenési dátuma, ami sokkal meglepőbb lenne, ha nem szivárgott volna ki hónapokkal ezelőtt. A tegnap esti trailer végén látható dátum tökéletesen megfelel a nem hivatalos táblázatban látottaknak, így gyakorlatilag megerősítést nyert, amit az internet népe már korábban is sejtett.

Amit hivatalos forrásból már biztosan tudunk, hogy a World of Warcraft: Dragonflight 2022. november 28-án élesedik minden szerveren. Mivel a november 28. volt megjelölve a fentebb emlegetett szivárgásban, így viszonylagos biztonsággal jelenthetjük ki, hogy a Dragonflight kalandjainak megágyazó frissítés október 25-én fog majd befutni.

Hirdetés

Azt azért kiemelnénk, hogy ez a cikk írásának pillanatában még nem került hivatalos megerősítésre: a Blizzard egyelőre nem közölte, hogy a pre-patch mikor érkezik, de meg lennénk lepve, ha mindezek fényében más lenne az ütemezés.

Az első raid és a Mythic+ dungeonok megnyitását jelölő Season 1 pontosan december 12-én fog elindulni. A Vault of the Incarnates Raid Finder verziójának első szárnya december 19-én tárul fel, a maradék kettő pedig január 2-án és január 16-án követi.

A Blizzard továbbá megerősítette, hogy a pre-patch elérhetővé teszi majd az új kaszt/faj kombinációt, így aki korán akarja kezdeni karrierjét a Dracthyr Evokerrel, annak az előrendelés fejében erre is meglesz a lehetősége.

Ti elkíséritek majd a sárkányokat ősi otthonába? Vannak már terveitek a megjelenés napjára?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)