Hirdetés

Megvan a World of Warcraft: Shadowlands új megjelenési dátuma

|

Már tudjuk, hogy mikor rontanak rá Azerothra a láncaiktól szabadult élőholtak, és az első raid megnyitásának időpontja is kiderült.

Hirdetés

A Blizzard alig egy hónapja meghozott egy olyan döntést, amire a The Burning Crusade óta nem volt példa: eltoltak egy már dátummal rendelkező megjelenést. A Shadowlands még nem állt készen, így időt kértek a fejlesztők, a várakozásnak azonban hamarosan vége: a World of Warcraft túlvilágának kapui már biztosan megnyílnak november 23-án.

Hirdetés

Az új megjelenési dátumot egy sztori trailer vezette fel. Aki szeretne úgy nekivágni az új Warcraft kalandnak, hogy nem látott semmit a kiegészítő átvezetőiből, az most ezt hagyja ki. Spoilerek szempontjából nagyon gyengéd ez az egy perces videó, de aki vakon akar beleugrani a történetbe, annak ez is sok lehet.

A megjelenéssel kapcsolatos kavarodásokat elkerülendő a Blizzard kirakott egy megjelenés időpontokat is mutató térképet. Mi itt Magyarországon a párizsi idő szerint működünk, így nálunk 23-án éjfélkor indul a buli.

A Shadowlands történetét felvezető játékbeli esemény is hamarosan megindul. A Lich King sisakjának elpusztításával a Scourge seregei mester nélkül maradtak, így azok szabadon tombolhatnak majd a világban, terjesztve az élőholt fertőzést. A Scourge elleni háború az európai szervereken november 11-én kezdődik.

A Shadowlands első raidje, Castle Nathria (az európai szervereken) december 9-én nyitja meg kapuit, és ezzel együtt elkezdődik majd a Shadowlands endgame-jének első szezonja is.

Az új tartalmak érkezéséig érdemes lesz kísérletezgetni a kasztokkal és megtalálni azt a karaktert, amivel végig akarjátok majd nyomni a következő két évet. A Shadowlands elő-frissítése rengeteg karaktert módosított kisebb-nagyobb mértékben, így ha nem jelentkeztetek be a közelmúltban, akkor érdemes lesz visszanéznetek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)