Hirdetés

Megvan a World of Warcraft: The Burning Crusade Classic megjelenési dátuma?

|

Valószínűleg véletlenül, de a Blizzard egy pillanatra tudatta a világgal a játék első kiegészítőjének újrakiadási dátumát.

Hirdetés

A World of Warcraft Classic játékosai már többször is kitakarították a régmúlt idők raidjeit, jelenleg pedig idejük nagy részében vagy a fővárosban álldogálnak vagy új karaktereket szinteznek. A The Burning Crusade Classic megjelenése már nem lehet messze, a legutóbbi szivárgás is ezt igazolja, miszerint a World of Warcraft első kiegészítőjének újrakiadása június 1-én lesz esedékes.

A hír a Battle.net Launcherből származik, ott ugyanis néhány pillanatra felbukkant a bejelentő poszt ikonja és címe. Akinél lefrissített a kliens ott ez azonnal el is tűnt, vagyis a Blizzard gyorsan kapcsolt és eltüntette a dolgot.

Hirdetés

A Reddit korában persze ez már mit sem számított: a rajongók teleplakátolták a fórumokat ezzel:

A poszt címe azt írja, hogy "Térj vissza Outlandre június elsején", így azt feltételeznénk, hogy ez nem a kiegészítőt megelőző frissítés érkezésének időpontja, hanem a tényleges kiegészítőé. A kérdés már csak az, hogy ha ennyire közel van a Dark Portal megnyílásának időpontja, akkor mikor jön a 2.0 (vagyis esetünkben a 2.4)?

Az adatbányászok rátaláltak egy sorra a béta kliensben, ami arra utalt, hogy a Burning Crusade és Classic Era szerverek közti karakter átvitel május 18-án indul, így a legtöbben arra tippelnek, hogy a pre-patch két hét múlva érkezik. Ez azt jelentené, hogy ennyi időnk lenne kiélvezni a frissítés újdonságait és felszintezni egy Draenei vagy egy Blood Elf karaktert, mielőtt jönne a The Burning Crusade.

Ez egy meglepően rövid időintervallum, pláne úgy, hogy egyelőre még semmilyen hivatalos megerősítést sem kapott egyik dátum sem. Ideje lenne a Blizzardnak előlépnie, és konkrétumokkal (vagy legalább cáfolatokkal) szolgálnia, mert a Classic játékosok kezdenek belefáradni a spekulációba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)