Hirdetés

Megvan a Worms lövölde megjelenési dátuma

|

A Worms Rumble még idén érkezik, egy kis előzetesben pedig a játékmenet újabb szegmensei mutatkoztak meg.

Hirdetés

Nyáron jelentette be a Team 17, hogy új Worms részen ügyködnek, mely inkább egy kis mellékvágány lesz a széria történetében, mintsem egy teljes értékű új rész, hiszen az évtizedek óta szinte változatlan játékmenetet komolyan megvariálja. Most egy előzetes kíséretében jelentette be a stúdió, hogy mikor érkezik a Worms Rumble.

A 32 fős arena shooter meglehetősen távol áll a fősodorbeli Worms játékok körökre osztott struktúrájától, de a széria őrült hangulata az eddigi ízelítők alapján továbbra is benne lesz. A kíváncsi játékosok november 6-án már kipróbálhatják a Worms Rumble bétáját, azonban a megjelenés sem várat sokáig magára.

Hirdetés

A stúdió bejelentette, hogy december 1-én jelenik meg a legújabb felvonás PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. Ehhez érkezett egy új előzetes is, amiben tovább gyönyörködhetünk abban a kissé kaotikus játékmenetben, melyben a visszaköszönnek a sorozatra jellemző fegyverek és hangok:

A fejlesztők kihangsúlyozták, hogy nem terveznek szakítani a klasszikus játékok stílusával, azonban a szériában eddig is kipróbáltak új irányokat, és a Worms Rumble is egy hasonló ötlet eredménye.

Nektek hogy tetszik az újragondolt Worms?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)