Hirdetés

Megvan a Wrath of the Lich King Classic első 80-as karaktere

|

Az időtlen idők óta fennálló World First verseny győztese az európai Echo guild egyik kalandozója lett, aki néhány óra alatt elérte az új szinthatárt.

Hirdetés

A World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic tegnap hajnalban élesedett a világ minden táján, de reggelre már meg is lett az első 80-as karakter. A játékosok azonnal áthajóztak az új kontinensre és megkezdték a hajtás a szinthatár felé, és amíg a nép többsége a küldetéseket hajtotta, addig Naowh már Dalaranban lazult a jéghegy csúcsán. Az Echo paladinjának mindössze 9 órára volt szüksége a 80-as szint eléréshez.

A használt metódus egyébként meglehetősen egyszerű: az új kontinensen van egy hely egy elite szörnnyel, ami folyamatosan új zombikat idéz. Ha a karakterünkkel megütjük a zombikat mielőtt a szörny újraidézné őket, akkor megkapjuk a zombikért járó XP-t, amit az is felsokszorozza ha van 4 halott csapattársunk.

Hirdetés

Amíg a négy pajtás fekszik addig megkapjuk az elvileg nekik szánt tapasztalati pontokat is.

Ez a megoldás már az eredeti Wrath of the Lich Kingben is működött, és bár akkor is volt vita ennek kihasználását illetően (ahogy most is van), a lényeg változatlan: megvan a világelső 80-as kalandozó.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)