Hirdetés

Megvan az Apex Legends steames megjelenési dátuma

|

Aki eddig több száz órát ölt a játékba Originen, annak sincs mitől tartania.

Hirdetés

Messze vannak már azok az idők, amikor az EA görcsösen ragaszkodott az Originhez; az elmúlt egy évben a kiadó lassan cuccolt vissza a Steamre és tette elérhetővé nagyobb címeiket a PC legnépszerűbb digitális üzletén keresztül. Hamarosan az Apex Legends is csatlakozik a Valve boltjának kínálatához, és a költözés fájdalommentes lesz azok számára, akik már az origines klienssel is játszottak.

Hirdetés

Aki november 4. után az Originről a Steamre menne, viheti magával eredményeit, feloldott cuccait, és minden mást. A két platform között teljes átjárás lesz, így nem veszik el semmi, akkor sem, ha naponta váltogatod a kedvenc kliensed. Ez egyébként azért is fontos, mert aki benéz a játékba Steamen keresztül, az zsebre rakhat majd pár mókás fegyverkiegészítőt.

Az Apex Legends tehát a következő szezon indulásával együtt, november 4-én érkezik Steamre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)