Hirdetés

Megvan az idei nagy Ubisoft bemutató dátuma

|

Az E3 2021 keretében tartja meg a Ubisoft Forward prezentációt a kiadó.

Hirdetés

Tavaly teljesen felborult minden, az E3 kaszálását követően a kiadók nem annak hetében, hanem össze-vissza jelentették be újdonságaikat a nyáron. Most azonban úgy tűnik, így, hogy legalább digitálisan meg lesz tartva a játékipar legfontosabb eseménye, valamelyest visszatérhet a régi rend.

A Ubisoft legalábbis úgy döntött, a tavalyival ellentétben idén nem júliusban, hanem júniusban, az E3 2021 alatt tartja majd műsorát, melynek során ismerteti az idei és a következő pár évre várható játékait, tartalmait.

Hirdetés

A Ubisoft Forward idén június 12-én lesz, ráadásul egészen emberi időpontban, magyar idő szerint este 9 órakor. Részleteket a várható programról nem tudunk, de jó eséllyel szót ejtenek majd a korábban Rainbow Six: Quarantine néven ismert, most ideiglenesen Parasite-nak hívott shooterről, a Far Cry 6-ról, az Assassin's Creed: Valhalla következő DLC-jéről, és számítunk néhány meglepetésre is - meg a Just Dance 2022-re, természetesen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)