Hirdetés

Megvan az Immortals Fenyx Rising gépigény, nem kell isteni masina

|

A Ubisoft jó szokásához híven egy meglehetősen részletes gépigényt tett közzé. Elfuttatni nem lesz nehéz a játékot, de a 4K élményhez már kelleni fog a manna.

Hirdetés

Jövő hónapban érkezik a Ubisoft akciókalandja, így a fejlesztők elérkezettnek látták az időt a PC-s követelmények publikálásának. Első ránézésre úgy tűnik, hogy aki az elmúlt néhány évben megbirkózott a kiadó címeivel, annak most sem lesz mitől tartania: legrosszabb esetben is eldöcög majd a Fenyx Rising, csak kisebb elvárásokkal kell leülni elé.

A játékot az az Anvil Engine hajtja, amelyik a közelmúlt Assassin's Creed címeit is megmozgatta. NA hardverek tekintetében nem kifejezetten válogatós, de a világ teljes pompájának kirajzolásához azért kelleni fognak a csúcskártyák.

Hirdetés

A Ubisoft kifejezetten alapos, ha PC-s játékok hardverkövetelményeiről van szó. Nagyon részletes leírást kínáltak ezúttal is, így mindenki tudhatja majd, hogy mire számíthat, amikor otthoni rendszerén próbálja betölteni a Fenyx Rising PC-s portját:

A Ubisoft PC-s stábja olyannyira elkötelezett a közössége mellett, hogy nem csak egy táblázatot, de egy egész videót is kiraktak, ami még a fenti táblázatnál is részletesebb magyarázatot kínál.

Az Immortals Fenyx Rising megjelenése 2020. december 3-án várható PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X-re, Nintendo Switchre, Google Stadiára és Amazon Lunára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)