Hirdetés

Megvan az Overwatch 2 bétájának indulási dátuma

|

Kiderült végre, hogy mikor próbálhatjuk ki az Overwatch 2-t, és hogy milyen tartalmakra számíthatunk első körben.

Hirdetés

Hosszú-hosszú évek óta várjuk az Overwatch 2 érkezését, így nem csoda, hogy a közösség állva ünnepelte a béta bejelentésének hírét. A tegnapi, élőben megtartott fejlesztői napló után az is kiderült, hogy mikor indul a tesztelés.

A Blizzard pontosította az áprilisi időszakot: a zárt béta megjelenési dátuma 2022. április 26., amire itt lehet jelentkezni. A bejutás persze nem garantált, ahogy az az Overwatch első részének sem jutott mindenkinek ilyen luxus.

Ami a tartalmakat illeti megtudtuk, hogy kipróbálhatjuk majd Sojournt, az új kanadai ügynökünket, és kipróbálhatjuk az új kompetitív módot, a Push-t is.

Hirdetés

Összesen négy úgy pálya lesz a felhozatalban:

  • Circuit Royal (Escort)
  • Midtown (Hybrid)
  • New Queen Street (Push)
  • Colosseo (Push)

A fentiek mellett az új ping rendszerrel is kísérletezhetünk majd, és megtapasztalhatjuk, hogy milyen Orisa, Doomfist, Bastion és Sombra új, átdolgozott képességfelhozatala. Doomfistet egyébként annyira átalakították, hogy az Overwatch 2-ben már a tankok közé került.

Az Overwatch 2 egésze továbbra sem kapott még megjelenési dátumot, de meglepődnénk, ha kicsúszna az idei évből.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)