Hirdetés

Megvan, hogy ki lesz Kratos magyar hangja

|

A szavazók egyértelműen jelezték a SzinkronSarok számára, hogy kit szeretnének hallani a God of War szinkronos változatában.

Hirdetés

A Mortal Kombat 11 és a Resident Evil 2 Remake szinkronjáért is felelős csapat, a SzinkronSarok augusztusban jelentette be, hogy a következő projektjük a Sony Santa Monica 2018-as sikerjátéka, a God of War lesz, ám ennek megvalósításához a játékosok támogatását kérték.

Méghozzá duplán, ugyanis a támogatóknak azt is el kellett dönteniük, hogy kinek a hangjával hallgatnák a legszívesebben Kratos akciózását (miután az eredeti kampányvideóban hallott változattal sokan nem voltak kibékülve, a készítők úgy döntöttek, hogy megváltoztatják azt). 

Hirdetés

Az érdeklődők több hang (Dézsy Szabó Gábor, Schneider Zoltán és Varga Rókus) közül választhatták ki a nekik legszimpatikusabbat, és egy űrlapon adhatták le a voksukat. A szavazás lezárult, a SzinkronSarok pedig egy Facebook-posztban számolt be róla, hogy elsöprő fölénnyel a B opció, azaz Schneider Zoltán hangját választották a szavazók, méghozzá 79%-os fölénnyel (ezt 27 százalékkal Dézsy Szabó Gábor módosított szövege és 15%-kal Varga Rókus próbafelvétele követte). 

Bár a Jászai Mari-díjas Schneider Zoltánnak legfőképpen a színpad az otthona (A párnaember, 451 Fahrenheit, Behavazva), mégis láthattuk számos filmben (Kincsem, Budapest Noir, A Viszkis) és sorozatban (A Séf meg a többiek, Válótársak) is, míg a szinkronizálás kapcsán olyan karaktereket szólaltatott már meg, mint Luke Hobbs a Halálos iramban filmekből, Woody Johnson a Brickleberry animációs sorozatból, Knuckles a Sonic 2-ből és Bomba az Angry Birds adaptációból. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)