Hirdetés

Megvan, hogy mi lesz a Battlefield 2042 következő nagy leleplezése

|

A DICE egyelőre nem mutat új gameplay-t, de így is érdemes lesz követni a bemutatót.

Hirdetés

Az EA Play nem volt annyira ütős Battlefield 2042 tartalmak kapcsán, mint reméltük (a Battlefield Portal azért karcolt), de a DICE-nak bőven van még ideje az októberi megjelenésig arra, hogy prezentálja a nagyszabású multis lövöldéjének minden fontosabb részletét.

Meglepő módon ezt legközelebb nem egy újabb játékmenetre fókuszáló streammel fogják megtenni és nem is egy vadonatúj előzetessel, hanem valami különlegesebbel. 

Hirdetés

Augusztus 12-én, hazai idő szerint 17:00-től érdemes lesz rátapadnotok a GameStar főoldalára és/vagy a YouTube csatornájára, ugyanis ekkor fog debütálni a Battlefield 2042 első, Exodus névre keresztelt rövidfilmje, amely a rövid leírás alapján várhatóan arra fog fókuszálni, hogyan jutott el a világ 2042-re odáig, hogy a világ nagyhatalmai globálisan háborúznak egymással. Egy nyúlfarknyi, de ígéretes ízelítő is érkezett már a kisfilmhez, nézzétek csak: 

A Battlefield 2042 megjelenése október 22-én várható PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series S/X-re, azt követően pedig számos ingyenes tartalomra számíthatunk majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)