Hirdetés

Megvan, hogy mikor és mire jön az NBA 2K22

|

A játék borítójára a Dallas Mavericks játékosa, Luka Dončić került, míg a 75. évfordulós változatra három NBA-legendát raktak.

Hirdetés

Az E3 során ugyan az előzetes pletykákkal ellentétben nem leplezte le a 2K Games a következő NBA játékot, viszont most megtörtént a bejelentés. Az NBA 2K22 szeptember elején jön szinte minden létező platformra (az előző és a jelenlegi generációs konzolokra egyaránt), ráadásul a rajongók háromfajta lemezes kiadásban is beszerezhetik majd a Visual Concepts sportjátékát. 

Hirdetés

Az NBA 2K22 standard és cross-gen kiadásainak borítóján a kétszeres NBA All-Star játékos, Luka Dončić látható, míg az NBA megalapításának 75. évfordulóját megünneplő változaton a sport három nagyágyúja, Kareem Abdul-Jabbar, Dirk Nowitzki és Kevin Durant szerepelnek (az amerikaiak beszerezhetnek egy olyan verziót is, amelyre a hatszoros WNBA All-Star játékos, Candace Parker került, míg Japánban a Washington Wizards tagját, Rui Hachimurát érte ez a megtiszteltetés). 

A borítókon felbukkanó játékosok is kaptak saját videót, a rajongóknak érdemes megnézniük és meghallgatniuk őket:

Luka Dončić segítségével pedig beleshetünk a kulisszák mögé is: 

Az NBA 2K22 szeptember 10-én fog megjelenni PC-re (Steamen), PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re, valamint Nintendo Switchre. Titeket lázba hozott a bejelentés vagy már elengedtétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)