Hirdetés

Megvan, hogy mikor jelenhet meg a Metal Gear Solid 3 remake, és ez nem minden

|

Újabb szivárgás próbálja meg leleplezni a Konami Metal Gear Soliddal kapcsolatos terveit.

Hirdetés

Régóta pletykálják már, hogy a Konami Hideo Kojima távozása után sem szeretné, ha parlagon heverne a Metal Gear Solid franchise, de amikor már éppen megcsapta a rajongókat a remény szele, akkor olyan projektekkel állt elő, mint a Metal Gear Solid pacsinkó. A Silent Hill széria feltámasztására szőtt tervek után azonban ismét elkezdtünk egy picit hinni egy szebb jövőben.

Tavaly októberben egy bennfentes, Robinson elmondta, hogy értesülései szerint a Konami a Virtuos stúdiót bízta meg a Metal Gear Solid 3: Snake Eater felújításával, majd novemberben felbukkant egy videó, ami állítólag a Metal Gear Solid 3 remake-ből származott. Aztán idén januárban egy szivárogtató már azt vélte tudni, hogy PC-re tarthat a teljes Metal Gear Solid sorozat, amivel nagy adósságát pótolná a kiadó, hiszen a széria jelenleg nem játszható végig ezen a platformon. 

Hirdetés

Robinson most újabb részletről rántotta le a leplet a Twitteren: szerinte a Konami azt tervezi, hogy valamikor 2024-ben adja ki a Metal Gear Solid 3 remake-et, és azt állítja, hogy a korábbi MGS játékok "valamilyen formában" történő újrakiadása is a terv részét képezi. Úgy tudja, hogy a cég eredetileg az idei E3-on szerette volna bejelenteni a franchise-zal kapcsolatos fejleményeket, de így, hogy bizonytalanná vált az expó megrendezése, egyelőre nem tudni, hogy mi a B terv. 

Tekintve, hogy a Konami veterán producere, Noriaki Okamura azt mondta év elején, hogy a  vállalat régóta várt nagy bejelentéseket fog tenni valamikor 2023 folyamán, biztosak lehetünk benne, hogy valami készülődik a háttérben, csak még azt nem tudni, hogy mi és mikor hallhatunk róla. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)