Hirdetés

Megvan, hogy mikor jelenik meg a Darkest Dungeon II végleges verziója

|

A Darkest Dungeon II fejlesztői kirakták az útitervüket a következő hónapokra, és elárulták, hogy mikor tervezik kiadni az 1.0-s változatot.

Hirdetés

A Darkest Dungeon II Early Access verziója már elérhető egy ideje (ennek köszönhetően például TÁ is futhatott vele egy kört), de a Red Hook végre elárulta, hogy mikor számíthatunk a végleges kiadásra. A nagy bejelentés előtt még részletesen elmesélték a fejlesztők a megjelenés előtti a terveiket, amelyek három pillér köré csoportosulnak: fejlődés, kapcsolatok és utazás. Ezeknek az elemeknek egyes aspektusaira terveznek koncentrálni az 1.0 érkezésig.

Hirdetés

Ami a fejlődést illeti, a csapat bevallotta, hogy az egész picivel egyszerűbb a kelleténél, és nem jár együtt semmilyen valódi döntési opcióval. Az átdolgozott rendszerükben sokkal több lehetőségünk lesz új tárgyak feloldására és a karakterek finomhangolására.

A kapcsolatok terén is nagy változások jönnek, mivel a srácok szerint nincs elég feszültség és választási lehetőség a viszonyaink menedzselésében. A jövőben a haverkodás aktívabb és "lebilincselőbb élményt nyújt majd, mint jelenleg".

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Mint említettük, az utazást sem hagyják változatlanul a srácok, akik megfogalmazásuk szerint le akarják csiszolni az élményt, bármit is jelentsen ez. A lényeg, hogy mindezen változtatások a 2023 februárjában esedékes megjelenésig fognak befutni. Később minden bizonnyal a jeles napot is megnevezik, amikor ténylegesen elrajtol az Epic Games Store-ban korai hozzáférésben elérhető játék, és egyúttal megérkezik a Steamre is. A tervezett konzolos változatokra még valószínűleg jóval többet kell várnunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)