Hirdetés

Megvan, hogy mikor jön a Dark Souls rajongói folytatása

|

A Dark Souls: Nightfall modként érkezik, és sokak munkáját tartalmazza.

Hirdetés

Pár hónapja számoltunk be róla, hogy több modder összefogásának (Team Nightfall) köszönhetően készül a Dark Souls: Nightfall mod, amely lényegében a From Software kultikus játékának folytatása. A projekt új sztorit, új harcrendszert, új térképet és számos más tartalmat hoz magával azoknak, akik már kívülről fújják a Dark Soulst és szeretnének valami újat kapni a szériától.

A fejlesztők korábban egy közel 20 perces videóban prezentálták, hogy mire számíthatunk az ambiciózus vállalástól, viszont megjelenési dátummal akkor nem tudtak szolgálni. 

Hirdetés

Éppen ezért annyira örömteli, hogy a Dark Souls: Nightfall legújabb előzetese nem csupán megmutatja, hogyan állnak a projekttel, de azt is elárulta, hogy a mod december 21-én kerül kiadásra. Teljesen egyjátékos lesz, mivel a készítők megoldották, hogy a játék ne akarjon csatlakozni a hivatalos szerverekre, így a rajongóknak nem kell tartaniuk semmilyen hivatalos retorziótól sem.

Fontos részlet továbbá, hogy a Nightfall a Dark Souls: Remasteredhez készült, nem az eredeti változathoz, mivel annak technikai korlátai nem tették ezt lehetővé. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)