Hirdetés

Megvan, hogy mikor jön a Far Cry 6 Vaas-központú DLC-je

|

A középpontban a Far Cry 3 főgonosza, Vaas Montenegro.

Hirdetés

Noha a Ubisoft számos ingyenes tartalmat tervezett be a Far Cry 6-hoz, hogy az alapjáték végigjátszása után is maradjon teendőnk (köztük Danny Trejóval, Rambóval és egy Stranger Thingsből származó rejtéllyel), azonban a november és március közötti időszakra készül három fizetős csomaggal is. Ezek különálló kalandok lesznek, ahol az előző részek főgonoszainak (Vaas, Pagan Min, Joseph Seed) bőrébe bújhatunk és sok harcon keresztül mehetünk egyre mélyebbre az eredeti szinkronhangjukon megszólaló antagonisták torz pszichéjében.

Hirdetés

A trilógia első felvonása, a Vaas: Insanity november 16-án fog megérkezni a Season Pass részeként, a reflektorfényt pedig a Far Cry 3 főgonosza kapja. A Ubisoft által roguelite-hoz hasonlított DLC-ben egyetlen pisztollyal kezdünk majd, de új fegyvereket felkutatva és képességeket szerezve kell mélyebbre hatolnunk Vaas elméjében. Ez lehetőséget ad majd rá, hogy jobban megértsük a karakter múltját, személyes démonjait és motivációit. Játszható lesz egyedül vagy egy haverral co-opban is, még akkor is, ha utóbbi nem rendelkezik a játékkal. 

A maradék két csomag 2022 januárjában (Pagan: Control) és 2022 márciusában várható (Joseph: Collapse), amik ugyanezeket kínálják majd, csak nyilván más főszereplővel a középpontban. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)