Hirdetés

Megvan, hogy mikor jön a Mario + Rabbids: Sparks of Hope

|

Pár hónap múlva folytatódik a Mario + Rabbids Kingdom Battle.

Hirdetés

A Ubisoft és a Nintendo nászából született, 2017-es Mario + Rabbids Kingdom Battle-t sokan szerették, de arra nem számítottunk, hogy utóbbi vállalat annyira elégedett lesz az eredménnyel, hogy rábólint egy újabb őrültségre. Azonban így történt, a 2021-es E3-on leleplezésre került a Mario + Rabbids: Sparks of Hope, amely hatalmas világgal és új játékelemekkel igyekszik színesíteni a Kingdom Battle formuláját. A fejlesztők eddig nem voltak túl bőbeszédűek a játékkal kapcsolatban, de most begyorsultak a dolgok és megismertük többek között a megjelenési dátumot is. 

Hirdetés

Nem meglepő, hogy Mariónak és barátainak az őrült nyulakkal kell megint szövetkezniük, ezúttal egy titokzatos és ártalmas entitás, Cursa megfékezéséért, bolygóról bolygóra utazva. A játékmenet során összehozhatjuk az álomcsapatunkat a rendelkezésre álló karakterekből és kihasználhatjuk a különleges képességeiket egy innovatívnak ígért harcrendszerben, ami keveri a körökre osztott megoldást a valós idejű összecsapással. A galaxis felszabadítása csak rajtunk múlik, ennek a komoly kihívásnak pedig a legújabb információk szerint október 20-ától gyürkőzhetünk neki, kizárólag Nintendo Switchen. A Ubisoft június 29-én még többet mesél majd a játékról egy livestream keretében, addig is íme egy gameplay trailer az említett dátum leleplezésével: 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A Mario + Rabbids: Sparks of Hope kétfajta kiadásban is beszerezhető lesz: a mezei változat mellett forgalomba hozzák a Gold Editiont is, amely az alapjátékon kívül tartalmazni fog egy szezonbérletet is - ez hozzáférést biztosít majd a későbbi vadonatúj hősökhöz, küldetésekhez, csatákhoz. Ezen kívül magába foglalja a Galactic Prestige Packot is, ami három exkluzív fegyverskint garantál. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)