Hirdetés

Megvan, hogy mikor lesz szebb a Resident Evil 4

|

Idén már nem számíthatunk a combosabb Resident Evil 4 HD Project modra, de 2022-t azzal indíthatjuk.

Hirdetés

Korábbi letykák alapján sokan arra számítottak, hogy a 2005-ös Resident Evil 4 is hasonló remake-et kap, mint ahogyan tette azt a Capcom a széria egyes részeivel, ám a rajongóknak be kellett érniük egy VR-játékkal, amiben TPS-nézet helyett a virtuális valóságban, Leon szemszögéből élhetjük át a horrorisztikus kalandot. A franchise kedvelői azonban nem tettek le arról, hogy teljes értékű gondoskodást is kapni fog a Resident Evil 4, viszont ezt egyelőre csak a modderektől remélhetik. 

A régóta készülő Resident Evil 4 HD Project egyik készítője már tavaly jelezte, hogy nem érdekli őket, hogy a Capcom újraalkotja-e a klasszikus horrorkalandot vagy sem, mivel a többi remake is nagyban különbözött az eredeti játéktól, így elfér mellette az ő projektjük is.

Hirdetés

A munkát tehát nem hagyták abba a srácok, aminek hamarosan meg is lesz az eredménye, ugyanis a bejelentésük szerint a Resident Evil 4 HD modot 2022. február 2-án fogják kiadni. A közösség segítségével a két modder, Albert és Cris komoly előrelépést értek el a kicsinosítással, többek között full HD videókat adtak hozzá, a végleges verzió tartalmazni fogja a GC/Wii verziók elmosódási effektusát, és a FOV-ot is lehet majd állítani. Nézzetek bele ti is egy korábbi gameplay videóval a remasterbe. 

A javítások és fejlesztések hosszú listáját a készítők blogposztjában böngészhetitek át. Ha esetleg felmerült bennetek a kérdés, a HD Project kompatibilis lesz a 2014-es Ultimate HD Editionnel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)