Hirdetés

Megvan, hogy mikor jön a túlélős Dragon Ball játék

|

A Dragon Ball: The Breakers egy aszimmetrikus multiplayer játék, és hamarosan el is rajtolhat.

Hirdetés

A Bandai Namco és a Dimps még tavaly jelentette be, hogy a Dragon Ball franchise következő címe az Evolve és a Dead by Daylight koncepciójához hasonlóan aszimmetrikus multis játék lesz, amelyben a nyolc játékos a két oldal (Raiders, Survivors) egyikét erősítheti.

A Raiderek között a franchise olyan ismert és erős gonoszai kapnak helyet, mint Cell, Buu vagy Dermesztő, a túlélőket viszont szupererővel nem rendelkező állampolgárok alkotják, akik különböző tárgyakra, fegyverekre és járművekre támaszkodhatnak, hogy versenyt futva az idővel megmeneküljenek. 

Hirdetés

Eddig csak annyit árultak el a Dragon Ball: The Breakers megjelenéséről, hogy valamikor idén számíthatunk rá, most viszont megérkezett a hivatalos dátum is: a játék október 13-án mutatkozik be Japánban, október 14-én pedig világszerte elérhetővé válik PC-re (Steamen), PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre, valamint a visszafelé kompatibilitás miatt a legújabb konzolokra egyaránt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A hír megünneplésére kaptunk egy gameplay trailert is: 

A játék három kiadásban lesz megvásárolható: ezek a csak digitálisan beszerezhető és néhány kozmetikai cuccot tartalmazó Standard Edition, a sok játékbeli extrát felsorakoztató Special Edition (például egy testreszabható jelmezt, járműskint és hasonlókat), és a Bandai Namco Store-exkluzív Limited Edition Bundle, aminél a korábbiak mellé jár pluszban steelbook és Dermesztő-figura is. 

A kiadó azt is bejelentette, hogy augusztus 5. és 6. között egy zárt teszt keretében tesztelgetik majd a hálózatot a közösség segítségével, erre a hivatalos honlapon lehet jelentkezni. Ebben Dermesztő és Cell lesznek játszhatóak a Raiderek részéről, a túlélők pedig Oolong és Bulma skinjéhez kapnak hozzáférést. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)