Hirdetés

Megvan, hogy mikor jön az Elite Dangerous: Odyssey

|

A Frontiernek több időre volt szüksége az új tartalmakhoz, ezt megkapták, és a türelem hamarosan kiegészítőt terem.

Hirdetés

Az Elite Dangerous játékosok valószínűleg kevesebb dologra vágynak most jobban, mint az Odyssey névre keresztelt kiegészítő megérkezésére, elvégre a csomag számos újdonságot hoz magával: többek között leszállhatnak általa a bolygókra, felfedezhetnek és harcolhatnak egy összetett rendszer segítségével.

Az Odyssey-nek eredetileg már év elején meg kellett volna jelennie, ám az angliai járványügyi szigorítások komolyan befolyásolták a fejlesztési ütemtervet és több időre volt szükség a befejezéséhez. Végül késő tavaszra ígérték a PC-s, őszre pedig a konzolos kiadásokat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a legutóbb kitűzött tervet sikerül tartani, ugyanis a Frontier most egy hangulatos, de rövid videóval adta a rajongók tudtára, hogy az Elite Dangerous: Odyssey május 19-én landol PC-n (Steamen és Epic Games Store-on is elérhető lesz), az előrendelők pedig egy exkluzív űrruhaskint kapnak (Pioneer Suit Skin) - tették hozzá Twitteren

Egyébként április 30-ig zajlik a kiegészítő zárt alfa tesztje, amelyről a csapat folyamatosan beszámol YouTube-on és Twitchen is, a legutóbbi stream az exobiológiára fókuszált és rogyásig van tömve gameplay-jel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)