Hirdetés

Megvan, hogy mikor jönnek a GreedFall next-gen változatai

|

Emellett egy új kiegészítőt is bejelentettek a Spiders szerepjátékához.

Hirdetés

Nem tökéletes, de mindenképpen az eddigi legszerethetőbb játékát hozta össze a Spiders Games a GreedFall képében, amelynek pár hónapja már belengették a látvány- és tartalom tekintetében is bővülő kiadásait. Akkor még semmit sem tudtunk az új változatokról azon kívül, hogy PlayStation 5-re és Xbox Series X|S konzolokon számíthatunk rájuk, most viszont eloszlatta a stúdió a homályt. 

Hirdetés

A GreedFall: Gold Edition június 30-án fog megjelenni az említett platformokra, amelyek erősebb hardverét annak rendje és módja szerint kihasználja majd: továbbfejlesztett látvány, natív 4K felbontás, gyorsabb töltési idő, 60 fps (Performance módban) és jobb teljesítmény várja a már meglévő és leendő tulajokat, ráadásul a csomaghoz csapódik egy vadonatúj kiegészítő is. A The De Vespe Conspiracy egy új kalandot kínál Teer Fradee még ismeretlen területeire kalauzolva, új ellenfelekkel, felszerelésekkel és egy csavaros sztorival. 

Természetesen a kiegészítő a PC-vel, PS4-gyel és Xbox One-nal rendelkező játékosok számára is elérhető lesz június 30-tól, ráadásul ha váltani szeretnének a next-gen verziókra, azt ingyen megtehetik és a mentést is továbbvihetik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)