Hirdetés

Megvan, hogy mikor leplezhetik le a következő Star Wars játékot

|

Június a Star Wars rajongók számára is tartogathat meglepetéseket.

Hirdetés

Bár a Tales from the Galaxy's Edge képében új VR-játékkal bővül a Star Wars univerzum, azonban a Star Wars Jedi: Fallen Order sikere után nem kétséges, hogy a rajongók ki vannak éhezve a messzi-messzi galaxisba kalauzoló, hagyományos kalandokra, amelyet ez nem adhat meg nekik. A márciusban felbukkant Project Maverick azonban talán igen, amely az előbányászott információk szerint PlayStation 4-re készül, nem támogatja a PSVR-t és többjátékos mód is lesz benne. 

Hirdetés

A volt kotakus, azóta bloomberges Jason Schreier akkor Twitteren jelezte, hogy a titokzatos projektért az EA Motive felel, amely nagyon fontos részlet a mostani fejlemények miatt. A Motive Montreal ugyanis beköszönt Twitterre egy poszttal, amelyben kifejezték, hogy mennyire izgatottak amiatt, hogy bemutathatják magukat és azt, amin dolgoznak. Erre egyrészt Schreier azzal a szöveggel válaszolt, hogy "úgy tűnik, valaki készen áll egy új játék bejelentésére", másrészt reagált egy másik iparági bennfentes, Jeff Grubb is, aki duplán utalt rá, hogy a Maverick leleplezése közeleg. Először Tom Cruise Top Gunos karakterének gifjével, majd kirakott egy menetrendet is, amelyen június 2-nál az szerepel, hogy "Mel Gibson film" - mondanunk sem kell, hogy Richard Donner 1994-es filmjére, a Maverickre gondolt, amelyben Gibson játszotta a főszerepet. 

Ha beválik Grubb jóslata, akkor várhatóan kedden fogják leleplezni a Star Wars Project Mavericket. A június sűrű lesz, de minden lényegesről be fogunk számolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)