Hirdetés

Megvan, hogy mikor tarthatja meg a Sony a következő nagy PlayStation bemutatót

|

Az iparági bennfentesek szerint előbb jön az új PlayStation Showcase, mint gondolnánk.

Hirdetés

Idén már biztos, hogy nem lesz E3, de a játékosok és a sajtó így sem maradnak a nyár elején bejelentések nélkül, hiszen Geoff Keighley már alig várja, hogy elkápráztasson minket a Summer Game Fest nyitóeseményével, emellett pedig saját előadást fog tartani többek között az Electronic Arts, az Xbox + Bethesda, a Ubisoft, a Nintendo és természetesen a PlayStation is. 

Nemrég az a pletyka ütötte fel a fejét, hogy a Sony nagy dobásokkal készül, amelyek között helyet kaphat a Metal Gear Solid 3 régóta beszélt remake-je és az új Castlevania is, de bejelentésre kerülhet a Dead Rising rebootja is, amely az első résszel ellentétben multiplatform lehet. 

Hirdetés

Az egyik iparági bennfentes, Andy Robinson azt találta mondani a Twitteren, hogy információi alapján a következő PlayStation Showcase május utolsó vagy június első hetében lehet, és a Konami is benne lesz, amelyre a Giant Bomb jól értesült újságírója, Jeff Grubb is reagált, és hozzátette: úgy hallotta, hogy az említett digitális esemény a május 25-i héten debütálhat. Grubb szerint a Sony akár meglepetést is okozhat és előrébb hozhatja a műsort, de a május legvége a legvalószínűbb. 

És hogy a fentieken kívül mit vonultathatna még fel a vállalat? Nos, ott van többek között a Marvel's Spider-Man 2, a Marvel's Wolverine, a multis The Last of Us és a Star Wars: Knights of the Old Republic remake, arról a tervről nem is beszélve, hogy a Sony még több játékot hoz el PC-re. De ne feledkezzünk meg a PlayStation 5 Próról sem, ami állítólag hamarosan megérkezik a fejlesztőkhöz - talán időközben már meg is kapták.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)