Hirdetés

Megvan, kié lehet a következő Fortnite koncert, egy Grammy-díjas énekesnőről van szó

|

Travis Scott után egy újabb világsztár tarthat koncertet a Fortnite világában.

Hirdetés

Hatalmas sikert aratott tavaly az Epic Games, mikor sikerült egy "élő" Travis Scott koncertet tartaniuk a Fortnite világában. A játékosok is imádták az eseményt, a népszerű rapper nem kevesebb mint 12,3 millió playert vonzott be, akik még egy korábban nem ismert számot is elsőként hallhattak.

A fejlesztők folyamatosan bombázzák új tartalmakkal a népszerű Battle Royale játékot és nem titkolt céljuk, hogy több zenei eseménynek is otthont adjanak a virtuális világukban.

Hirdetés

A FortniteLeaks Reddit-oldalon egy admin írt posztot arról, hogy egy ideje kapcsolatban vannak egy adatbányásszal, aki egyenesen nekik szivárogtat a játékról. Miután többször is meggyőződtek arról, hogy hitelesek az információi, több ilyenről is beszámoltak, amik között ott szerepel, hogy ki lehet a következő koncert sztárja.

Ariana Grande neve azért sem meglepő, mivel az énekesnő korábban is többször kapcsolatba került videojátékokkal. Szerepelt például a Final Fantasy: Brave Exvius-ban és tudjuk, hogy nagyon kedveli a 2020-ban megjelent Sackboy: A Big Adventure-t és a Mario Kartot is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)